Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı kağıt para görmek

Rüyada sarı kağıt para görmek

Rüyada sarı kağıt para görmek işinden çıkarılacağına, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, maddi kayıpların sona ereceğine, hastaysa şifa bulacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına rivayet eder.

Rüyada sarı kağıt para gördüyseniz:

  • Eski bir ortağınız veya partneriniz sizi düşünüyor olabilir, tekrar bağlantı kurulması duygusal anlar yaşanmasına neden olabilir.

Rüyada kağıda sarılı para görmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, mal edineceğine, iş sahibi olacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı kağıt para görmek ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine inanılır.

Rüyada sarı kağıt almak eşlerin arasına kara kedi gireceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada sarı renk kağıt görmek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine işarettir.

Rüyada sarı renkli kağıt görmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Rüyada bozuk kağıt para görmek istenmeyen olayların olacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına rivayet eder.

Rüyada tomarla kağıt para bulmak hayal edilenlere ulaşılamayacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada kağıt para yediğini görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, küs arkadaşların barışacağına, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments