Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli kağıtlar görmek

Rüyada renkli kağıtlar görmek

Rüyada renkli kağıtlar görmek ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, açların doyacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada renkli kağıtlar gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğiniz türden anlaşmalar yapmalı, yoksa pas geçmelisiniz.

Rüyada renkli kağıt para görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, kazancın gittikçe artacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı renkli kağıt görmek çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı renk kağıt görmek tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada renkli kağıt görmek ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya rivayet etmektedir.

Rüyada renkli kağıtlar görmek bazı sorunlarla uğraşılacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine yorulur.

Rüyada yeşil renk kağıt para görmek siparişlerinin çoğalacağına, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil renkli kağıt para görmek güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine alamet eder.

Rüyada kağıt ve madeni para görmek hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments