Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli kağıt görmek

Rüyada renkli kağıt görmek

Rüyada renkli kağıt görmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, darlığa düşeceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına delalet eder.

Rüyada renkli kağıt gördüyseniz:

  • Biraz önce olumlu görünen bir durum birkaç saat içinde olumsuz bir hal alabilir.

Rüyada sarı renk kağıt görmek ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada renkli kağıtlar görmek manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına inanılır.

Rüyada renkli kağıt para görmek ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına inanılır.

Rüyada yeşil renk kağıt para görmek iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada sarı renkli kağıt görmek mutlu zamanlar geçireceğine, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada renkli kağıt görmek ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil renkli kağıt para görmek yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine tabir olunur.

Rüyada tomarla kağıt para saymak işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments