Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı palto görmek

Rüyada sarı palto görmek

Rüyada sarı palto görmek içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, kudret sahibi olacağına, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına işaret eder.

Rüyada sarı palto gördüyseniz:

  • Hassasiyet kazanan konularda daha esnek davranmanız gerekebilir.

Rüyada sarı palto görmek partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına delalet eder.

Rüyada sarı palto giymek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada beyaz palto giymek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına alamet eder.

Rüyada kışlık palto görmek başını yastığa daha rahat koyacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada paltoyu kaybetmek hep yerinde sayacağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine işaret eder.

Rüyada eski palto görmek uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına delalettir.

Rüyada palto taşımak bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, ruhunun şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada yeşil palto görmek kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments