Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada palto taşımak

Rüyada palto taşımak

Rüyada palto taşımak içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada palto taşımak gördüyseniz:

  • Bir çok şey yerine tek bir konuyu hedeflerseniz, oradan oraya sürüklenmekten kurtulursunuz.

Rüyada palto taşımak eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, çektiği zorlukların biteceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine tabir olunur.

Rüyada mor palto giymek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, hayra ve esenliğe işarettir.

Rüyada palto yıkamak kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına işaret eder.

Rüyada yeni palto giymek geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bordo palto giymek sahip olduğu nimetin artacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, zor günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pembe palto görmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına işaret eder.

Rüyada asker paltosu giymek çok hayırlı adımların atılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı palto görmek dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments