Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı mont giymek

Rüyada sarı mont giymek

Rüyada sarı mont giymek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, itibar göreceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına alamet eder.

Rüyada sarı mont giymek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkabilecek ya da çıkan fırsatların dikkatle değerlendirilmesi gerekiyor.

Rüyada sarı mont giymek başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine işarettir.

Rüyada sarı deri mont görmek hayaline kavuşacağına, maddi kriz yaşanacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının montunu giymek işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine inanılır.

Rüyada kahverengi mont giydiğini görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin montunu giymek iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski mont giymek kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil deri mont giymek hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deri siyah mont giymek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments