Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı limonlar görmek

Rüyada sarı limonlar görmek

Rüyada sarı limonlar görmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, çok büyük menfaatler kazanacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına işaret eder.

Rüyada sarı limonlar gördüyseniz:

  • Sizden faydalanmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada sarı limon yemek özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı limonlar görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine delalet eder.

Rüyada limon sarısı görmek gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada limon sarısı elbise giymek elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine işaret eder.

Rüyada sarı limon toplamak eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı limon görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına alamet eder.

Rüyada limon kabuğu görmek yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, malını ve parasını kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada limonlu kek görmek elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, yeni bir hayata başlayacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments