Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı limon görmek

Rüyada sarı limon görmek

Rüyada sarı limon görmek ayrılanların kavuşacağına, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına yorulur.

Rüyada sarı limon gördüyseniz:

  • Hedeflerinizi netleştirmeniz durumunda başarılı olma şansınız yüksek olabilir.

Rüyada sarı limon görmek çözüm yolları bulamayacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada sarı limonlar görmek kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada limon sarısı görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, kendisini sorgulama gereği duyacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı limon yemek mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada limon sarısı elbise giymek zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine işaret eder.

Rüyada sarı limon toplamak ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mandalina ve limon görmek üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada elma ve limon görmek eski enerjisini bulacağına, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments