Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı küçük yılan görmek

Rüyada sarı küçük yılan görmek

Rüyada sarı küçük yılan görmek rahat bir hayatın kapısının açılacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, günahların da affolacağına, çok para kazanılacağına işarettir.

Rüyada sarı küçük yılan gördüyseniz:

  • Daha az eleştirmek, daha tamamlayıcı olmak gerekebilir.

Rüyada küçük sarı yılanlar görmek onları gücendireceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük sarı yılan görmek çok sevilen bir kişi olunacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına delalettir.

Rüyada sarı küçük yılan görmek şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, hayattan her istediğini alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük erkek çocuğa sarılmak işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine işarettir.

Rüyada küçük bir çocuğa sarılmak rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine işarettir.

Rüyada küçük sarı kedi görmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına delalettir.

Rüyada küçük sarı kurt görmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına rivayet eder.

Rüyada küçük kıza sarılmak hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments