Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı kaka görmek

Rüyada sarı kaka görmek

Rüyada sarı kaka görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, ortaklı işlere iştirak edileceğine, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı kaka gördüyseniz:

  • Daha çok sosyalleşmelisiniz.

Rüyada sarı kaka görmek çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına rivayet eder.

Rüyada sarı kaka yapmak rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada herkesin içinde kaka yaptığını görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına tabir olunur.

Rüyada küvete kaka yapmak mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, varlık içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada tuvalette kaka yapan birini görmek derdin ve sıkıntının biteceğine, adının tüm dünyaya yayılacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek bebek kaka yaptığını görmek neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine işaret eder.

Rüyada ağızdan kaka yapmak üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına yorulur.

Rüyada eline kaka bulaşmak yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments