Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı kağıt almak

Rüyada sarı kağıt almak

Rüyada sarı kağıt almak şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine inanılır.

Rüyada sarı kağıt almak gördüyseniz:

  • İzin vermeniz durumunda, sizi rahatsız edecek talepleri olan kişilerle muatap olabilirsiniz.

Rüyada sarı renk kağıt görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, yorgun ve hasta hissedeceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı kağıt para görmek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı kağıt almak o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, bereketli yağmurlara, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine tabir olunur.

Rüyada sarı renkli kağıt görmek dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kağıda sarılı para görmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına işarettir.

Rüyada sobaya kağıt atmak moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada cüzdanda kağıt para bulmak ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kağıttan uçak yapmak işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments