Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı işediğini görmek

Rüyada sarı işediğini görmek

Rüyada sarı işediğini görmek başarısızlığı karşısında yıkılacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada sarı işediğini gördüyseniz:

  • Elinizden gelenin en iyisini ortaya koyabilirseniz, ileride pişman olmazsınız.

Rüyada sarı işediğini görmek geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada başkasının üzerime işediğini görmek husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada balkona işediğini görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedinin üstüne işediğini görmek ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, sakin giden yaşamının sarsılacağına, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine işaret eder.

Rüyada kendi üstüne işediğini görmek evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada işediği yeri temizlemek sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına tabir olunur.

Rüyada merdivene işediğini görmek zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada mezarlığa işediğini görmek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments