Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı hurma görmek

Rüyada sarı hurma görmek

Rüyada sarı hurma görmek ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine rivayet eder.

Rüyada sarı hurma gördüyseniz:

  • Duygusal konularda dikkatli davranmak sizin açınızdan son derece yararlıdır.

Rüyada sarı hurma görmek iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada hurma tohumu görmek hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine delalet eder.

Rüyada ağaçta hurma görmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, yol yordam öğretileceğine, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada hurma zeytin görmek büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, toplum içindeki değerinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada hurma vermek zorluklarını aşmayı bileceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada hurma yemeyi görmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına delalettir.

Rüyada kırmızı hurma yemek soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birine hurma vermek kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments