Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül toplamak

Rüyada gül toplamak

Rüyada gül toplamak ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına işaret eder.

Rüyada gül toplamak gördüyseniz:

  • Maddi imkanlarınızı kullanarak hayatınızda fark yaratabilirsiniz ya da maddi koşullara bağlı yaratabileceğiniz farkları çevrenize göstermek isteyebilirsiniz.

Rüyada mezarlıktan gül toplamak daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada yerden gül toplamak bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına yorulur.

Rüyada sarı gül toplamak muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, rahatının ve huzurunun bozulacağına, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı gül topladığını görmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı gül toplamak rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, mevki edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada rengarenk gül toplamak gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına alamet eder.

Rüyada mavi gül toplamak ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bahçeden gül toplamak bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments