Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizden kum çıkarmak

Rüyada denizden kum çıkarmak

Rüyada denizden kum çıkarmak büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizden kum çıkarmak gördüyseniz:

  • Değişik zamanlarda değişik tepkiler gösterebilirsiniz.

Rüyada denizden kum çıkarmak güzel günlerle tanışılacağına, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, belki de hayatının aşkını bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağızdan kum çıkarmak giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, iyilik görüleceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına delalet eder.

Rüyada kumdan altın çıkarmak yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına işarettir.

Rüyada kum çıkarmak özlemelerin son bulacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada kumdan para çıkarmak uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabıdan kum çıkarmak kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, sorunların üstüste geleceğine, gülüp eğleneceğine inanılır.

Rüyada kumdan balık çıkarmak kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada deniz kumuyla oynamak çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments