Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı çizme görmek

Rüyada sarı çizme görmek

Rüyada sarı çizme görmek yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada sarı çizme gördüyseniz:

  • Elinizden gelenin en iyisini ortaya koyabilirseniz, ileride pişman olmazsınız.

Rüyada sarı çizme görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çizme giydirmek anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Rüyada birçok çizme görmek neşeleneceğine, çok para kazanacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parlak çizme görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, zayıflayacağına, malının ve parasının eksilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ayağına çizme giymek büyük üzüntüler yaşayacağına, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, eğlenceli günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yarım çizme görmek kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, komşularla ters düşüleceğine, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına işarettir.

Rüyada krem rengi çizme giymek mutluluğundan olacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada yeşil çizme giydiğini görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments