Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabını silmek

Rüyada ayakkabını silmek

Rüyada ayakkabını silmek uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabını silmek gördüyseniz:

  • Eğlenceye biraz daha fazla vakit ayırın.

Rüyada ayakkabını silmek insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, verdiği sözleri tutacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabının altını silmek elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, toplumda yükseleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına alamet eder.

Rüyada ayakkabının tozunu silmek bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına rivayet eder.

Rüyada birinin ayakkabısını silmek verdiği sözleri yerine getireceğine, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada ayakkabı sildiğini görmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine delalet eder.

Rüyada ayakkabılarını silmek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada çamurlu ayakkabı silmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, zenginliğini kaybedeceğine, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabıyı silmek evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments