Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabının altını silmek

Rüyada ayakkabının altını silmek

Rüyada ayakkabının altını silmek eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, sorunlarının da çözüleceğine, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına işarettir.

Rüyada ayakkabının altını silmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yanlış hesapları sıkıntı yaratabilir.

Rüyada ayakkabının altını silmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına yorulur.

Rüyada birinin ayakkabısını silmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabını silmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabılarını silmek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabıyı silmek maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine yorulur.

Rüyada ayakkabı silmek işlerini yoluna sokacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabı çamurunu silmek toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabının tozunu silmek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments