Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabı sildiğini görmek

Rüyada ayakkabı sildiğini görmek

Rüyada ayakkabı sildiğini görmek kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, galibiyet kazanacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına alamet eder.

Rüyada ayakkabı sildiğini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler durumu kavramak istiyor olabilirler.

Rüyada ayakkabılarını silmek büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine delalettir.

Rüyada ayakkabı silmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada ayakkabı çamurunu silmek adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada çamurlu ayakkabı silmek sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, büyük tartışmaların yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabının altını silmek ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına işarettir.

Rüyada ayakkabıdan çamur silmek aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine tabir olunur.

Rüyada ayakkabının tozunu silmek işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabını silmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments