Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sararmış salatalık görmek

Rüyada sararmış salatalık görmek

Rüyada sararmış salatalık görmek okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada sararmış salatalık gördüyseniz:

  • Yaşça sizden küçük veya sizi iyi hissettirebilecek kişilerle bir araya gelebileceğiniz aktivitelere katılmalısınız.

Rüyada sararmış salatalık görmek trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına alamet etmektedir.

Rüyada sararmış tarla görmek üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sararmış gelinlik görmek özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada sararmış yaprak görmek işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Rüyada sara hastası görmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına rivayet eder.

Rüyada sara hastası olduğunu görmek mutluluk dolu günler yaşanacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına tabir olunur.

Rüyada dişlerini sararmış görmek iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, kendisine şifa olacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sara nöbeti geçirdiğini görmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments