Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şarap satmak

Rüyada şarap satmak

Rüyada şarap satmak onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, özellikle para konusunda şansının açılacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, malının ve parasının eksilmeyeceğine, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada şarap satmak gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmalı, tartışmalardan kaçınmalısınız.

Rüyada şarap satmak kendisinin ve ailesinin geleceğine, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının şarap içtiğini görmek isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, istenmeyen bir yolculuğa, mahsullerin fazlalaşacağına işaret eder.

Rüyada şarap hediye almak sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadehte kırmızı şarap içmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına delalet etmektedir.

Rüyada şarap seçmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, sevdiği birine hediye alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şarap satın almak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şarap dökmek sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, sevinçli ve güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Rüyada şarap içip sarhoş olmak attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments