Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sandalyeyle uçmak

Rüyada sandalyeyle uçmak

Rüyada sandalyeyle uçmak ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, sevgi ve hürmet göreceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada sandalyeyle uçmak gördüyseniz:

  • Paranızı veya zamanınızı organize etme çabanız gereken sonucu vermeyebilir.

Rüyada sandalye üzerinde uçmak kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sandalyeyle uçmak mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, batıl amele alamet eder.

Rüyada sandalyede uçmak bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine rivayet eder.

Rüyada tekerlekli sandalyeye mahkum olmak huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada sandalyede oturmak çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına yorulur.

Rüyada sandalye görmek imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine delalettir.

Rüyada sandalye aramak çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalyede olmak insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments