Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sandalye görmek

Rüyada sandalye görmek

Rüyada sandalye görmek yeni bir ortama gireceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, sevinileceğine, hedeflere ulaşılacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sandalye gördüyseniz:

  • Meydana gelebilecek olaylara tepki verirken boyutlarının nereye varabileceğini iyi kestirmeniz gerekiyor.

Rüyada sandalyeden kalkmak onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, büyük tartışmaların sonlanacağına tabir olunur.

Rüyada sandalye kırmak neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye işaret etmektedir.

Rüyada tahtadan sandalye görmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, güzel bir evliliğe, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına yorulur.

Rüyada demir sandalye görmek bolluk ve bereket elde edeceğine, kazancının da hiç eksilmeyeceğine, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına yorulur.

Rüyada sandalye hediye etmek iş dünyasında üne kavuşulacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına işarettir.

Rüyada tekerlekli sandalye kullanmak dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada birine sandalye vermek şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına tabir olunur.

Rüyada yeni masa sandalye almak ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, zenginliğinin tükenmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments