Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sandalye üzerinde uçmak

Rüyada sandalye üzerinde uçmak

Rüyada sandalye üzerinde uçmak birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, büyük başarı kazanacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada sandalye üzerinde uçmak gördüyseniz:

  • Bazılarının söylediklerine kulak verebilir, bazılarını ise sonsuza dek dinlememe kararı alabilirsiniz.

Rüyada sandalyede uçmak hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sandalyeyle uçmak bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, gayrimenkul işine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sandalye üzerinde uçmak daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sandalye üzerine çıkmak maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, prestij kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sallanan sandalyede oturmak sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, rahat bir hayatın kapısının açılacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tekerlekli sandalye itmek sorunların elbirliği ile aşılacağına, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz sandalyeler görmek başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada engelli sandalyesi görmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments