Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sandalyeye oturmak

Rüyada sandalyeye oturmak

Rüyada sandalyeye oturmak rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, kısmetinin kapanacağına yorulur.

Rüyada sandalyeye oturmak gördüyseniz:

  • Tembellik eğilimlerinizle mücadele etmelisiniz.

Rüyada sandalyeye oturmak üzüntülerin günden güne artacağına, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalyeye oturmak kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına delalettir.

Rüyada tekerlekli sandalyede oturduğunu görmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine rivayet eder.

Rüyada sallanan sandalyede oturmak yoksulluktan sonra zengin olmaya, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, en gösterişli arabalara bineceğine yorulur.

Rüyada kırık sandalyeye oturmak topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada sandalyede oturmak el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalye oturduğunu görmek takdir edilen kişi olacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına inanılır.

Rüyada tekerlekli sandalyede oturmak huzur getirecek birinin çıkacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments