Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan sandalye görmek

Rüyada uçan sandalye görmek

Rüyada uçan sandalye görmek yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada uçan sandalye gördüyseniz:

  • Kendinizi düşünüyorsanız, olayları büyütmemelisiniz.

Rüyada uçan sandalyeye binmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, planların tutmayacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine inanılır.

Rüyada uçan sandalye görmek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalye kullanmak çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına delalettir.

Rüyada sarı sandalye görmek mücadeleden vazgeçmeyeceğine, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada sandalye hediye etmek daha rahat bir hayatı olacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada özürlü sandalye görmek yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, kime gideceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada ahşap sandalye görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına alamet eder.

Rüyada dönen sandalye görmek uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments