Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sandalye kırmak

Rüyada sandalye kırmak

Rüyada sandalye kırmak başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, güzel fırsatların elde edileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, borçlarının kapacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine işarettir.

Rüyada sandalye kırmak gördüyseniz:

  • Başkalarının etkisi altında da kalarak zarar görebilirsiniz, Aslında,bir yanılgıya düşmeyecek kadar da akıllı birisiniz.

Rüyada sandalye kırmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına işaret eder.

Rüyada sandalyede uyumak uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sandalye tekerlekli sandalyede oturmak iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin tekerlekli sandalyede görmek mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, karlı çıkacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine rivayet eder.

Rüyada sandalyeyle uçmak elinin de bolluk göreceğine, görgülü ve kültürlü olacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçan sandalye görmek onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sandalye aldığını görmek kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz sandalye taşımak herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, ters giden işlerin de düzeleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments