Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sandal çekmek

Rüyada sandal çekmek

Rüyada sandal çekmek iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, hasta olanlar için şifa bulmaya, umutlarının bitmesine sebep olacağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına delalet eder.

Rüyada sandal çekmek gördüyseniz:

  • Girişimlerinizi, ertelemenizde fayda var.

Rüyada sandal çekmek dost ve akrabaların şaşırtılacağına, ekmeğinin artacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada sandalla kürek çekmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada sandalda kürek çekmek rakiplerini gerisinde bırakacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sandal kürek çekmek tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, bekarlar için evlenmeye tabir olunur.

Rüyada beyaz sandal görmek şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine yorulur.

Rüyada karada sandal görmek zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine, sıkıntılı günler geçireceğine delalettir.

Rüyada denizin üstünde sandal görmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada sandalın su aldığını görmek yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments