Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sanayide çalışmak

Rüyada sanayide çalışmak

Rüyada sanayide çalışmak kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, rahat yaşayacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada sanayide çalışmak gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili olarak aklınıza gelen işleri yapmakta gecikmemelisiniz yoksa fırsatları kaçırmanız mümkündür.

Rüyada sanayide çalışmak bazı sorunlar ile karşılaşacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sanayiye gitmek satışların düşeceğine, getirisinden daha fazla olacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına yorulur.

Rüyada sanayii görmek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada sanayide olmak çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına tabir olunur.

Rüyada sanayi bölgesi görmek az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına işarettir.

Rüyada sanayi görmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada sanayi tüpü görmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yükseğe tırmanmaya çalışmak sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments