Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sanayi görmek

Rüyada sanayi görmek

Rüyada sanayi görmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, sorunlarının son bulacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, çirkin amellere delalet etmektedir.

Rüyada sanayi gördüyseniz:

  • Bir çok alanda şansınız artıyor.

Rüyada sanayide çalışmak çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada sanayii görmek sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, yolunda gideceğine alamet eder.

Rüyada sanayi görmek endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, kısmetinizin açılacağına, söz sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sanayide olmak geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sanayi bölgesi görmek hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada sanayi tüpü görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına yorulur.

Rüyada sanayiye gitmek sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments