Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sanayii görmek

Rüyada sanayii görmek

Rüyada sanayii görmek yaşamın belli bir düzene oturacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, endişelerin sona ereceğine, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına inanılır.

Rüyada sanayii gördüyseniz:

  • Göstereceğiniz küçük gayretler büyük faydalar getirebilir.

Rüyada sanayi görmek biraz zaman geçmesi gereken haber, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine rivayet eder.

Rüyada sanayii görmek kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, kişinin malını kaybedebileceğine, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sanayiye gitmek işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada sanayi bölgesi görmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, hayallerinin de yarım kalacağına tabir olunur.

Rüyada sanayide olmak aksine işe neredeyse köstek olacağına, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, mutluluk ve başarı getireceğine rivayet eder.

Rüyada sanayide çalışmak kendisine olan özgüveninin de artacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına alamet eder.

Rüyada sanayi tüpü görmek sorunların birbiri ardına geleceğine, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments