Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sanat görmek

Rüyada sanat görmek

Rüyada sanat görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına işarettir.

Rüyada sanat gördüyseniz:

  • Bir taşınma da gerçekleşebilir.

Rüyada sanatçıyla fotoğraf çektirmek işlerin istenmeyen bir hal alacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına yorulur.

Rüyada bir sanatçıyla şarkı söylemek istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına delalet eder.

Rüyada sanat okulu görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına işaret eder.

Rüyada sanatçılar görmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, hayatından çıkaracağına yorulur.

Rüyada sanatçıyla konuşmak ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına işaret eder.

Rüyada ölen sanatçı görmek zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sinema sanatçı görmek çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına alamet eder.

Rüyada sanatçı konuşmak yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, gönül kapılarının açılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments