Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sanatçı tarafından öpülmek

Rüyada sanatçı tarafından öpülmek

Rüyada sanatçı tarafından öpülmek hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, her zaman iyilikleriyle anılacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, ticaret hayatını ilerleteceğine inanılır.

Rüyada sanatçı tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • İşlerinizi yapması için başkalarına güvenemezsiniz.

Rüyada sanatçı tarafından öpülmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada hayranı olduğun sanatçıyı görmek kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sanatçıya aşık olmak emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sanatçı sevgili görmek kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sanat cı görmek çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada sanatçının öldüğünü görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ebru sanatı görmek kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü sanatçı görmek başarısının düşeceğine, bolluk içine olacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments