Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sanat cı görmek

Rüyada sanat cı görmek

Rüyada sanat cı görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sanat cı gördüyseniz:

  • Gökcisimlerinin ters açıları sizi ileri geri konuşmaya, bazı kimselerin arkasından yıkıcı dedikodular yapmaya itiyor.

Rüyada sahnede sanatçı görmek parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada ünlü sanatçı görmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, hayatın tadına varacağına işaret eder.

Rüyada ölen sanatçıyı görmek alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada el sanatları görmek ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına tabir olunur.

Rüyada sanatçı kadın görmek yapılmak istenen projeye hız verileceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına inanılır.

Rüyada ünlü bir sanatçıyla konuşmak sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine delalettir.

Rüyada sanatçı olduğunu görmek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir sanatçıyla konuşmak yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments