Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saman kağıdı görmek

Rüyada saman kağıdı görmek

Rüyada saman kağıdı görmek yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada saman kağıdı gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin hayatınızdaki yerlerini veya onlar için yaptıklarınızı unuttuklarını düşünebilirsiniz.

Rüyada saman kağıdı görmek yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, helal ve bol rızka kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada çuvalda saman görmek tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mercimek samanı görmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına inanılır.

Rüyada samanların yandığını görmek tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, amacına nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada samanlı su görmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, üzüntülerin günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada yanan samanı söndürmek iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada saman tozu görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, böylece hayatından memnun olacağına, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine yorulur.

Rüyada samanlıkta fare görmek rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, kendisine ev alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments