Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sallandığını hissetmek

Rüyada sallandığını hissetmek

Rüyada sallandığını hissetmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, kendini çok iyi hissedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada sallandığını hissetmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren işler veya projeler kazançlarınızı arttırmanızı ya da yeni iş birlikleri kurmanızı sağlayabilir.

Rüyada sallandığını hissetmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini halsiz hissetmek çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyametin kopacağını hissetmek çok büyük bir üzüntü duyacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, iyi halini yitireceğine delalet eder.

Rüyada üstünde ağırlık hissetmek sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmeyi hissetmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, yeni bir iş bulacağına tabir olunur.

Rüyada kendini yalnız hissetmek Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, geçim derdi çekeceğine, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini hissetmek darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine alamet eder.

Rüyada ölüm acısını hissetmek süzüleceğine, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments