Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini salıncakta görmek

Rüyada birini salıncakta görmek

Rüyada birini salıncakta görmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, makamının yükseleceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada birini salıncakta gördüyseniz:

  • Seyahatlerle ilgili karışıklıklar ya da kafa karışıklıkları da söz konusu olabilir.

Rüyada arkadaşını salıncakta görmek sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, içine düşen fesada yeniliceğine, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğini salıncakta görmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin salıncakta sallandığını görmek hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırık salıncak görmek hem ün sahibi olacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasını salıncakta görmek daha rahat bir hayatı olacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının salıncakta sallandığını görmek çok hayırlı işlere atılacağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına işarettir.

Rüyada salıncakta sallanan birini görmek kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada dönen salıncak görmek kırgınlık yaşanacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments