Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını salıncakta görmek

Rüyada arkadaşını salıncakta görmek

Rüyada arkadaşını salıncakta görmek her zaman şükür içinde olacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, dinde tartışmaya, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını salıncakta gördüyseniz:

  • Bazı olayları, konuları ya da işleri farklı şekilde ele almanızda fayda var.

Rüyada arkadaşını salıncakta görmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada büyük salıncak görmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada salıncak binmek yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine rivayet eder.

Rüyada boş salıncak görmek yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, rütbesinin yükseleceğine işaret eder.

Rüyada salıncakla uçmak kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine tabir olunur.

Rüyada salıncakta sallanan birini görmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine işaret eder.

Rüyada gelinlikle salıncakta sallanmak umutsuz olacağına, üzüleceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına delalet eder.

Rüyada birinin salıncaktan düştüğünü görmek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments