Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçta salıncak görmek

Rüyada ağaçta salıncak görmek

Rüyada ağaçta salıncak görmek elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaçta salıncak gördüyseniz:

  • Ödemelerinizi geciktirmemeli veya altından kalkabileceğinizden daha fazla şey yüklenmemelisiniz.

Rüyada ağaçta salıncak görmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, ele geçen paranın daha da artacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine yorulur.

Rüyada ağaçta salıncakta sallanmak sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına alamet eder.

Rüyada yüksekte salıncakta sallanmak makbul olmayan işler yapacağına, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine delalet eder.

Rüyada tahta salıncak görmek birikim yapma imkânı elde edeceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada salıncaktan inmek gerçeklere yüz çevrileceğine, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine rivayet eder.

Rüyada salıncakta hızlı sallanmak kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına rivayet eder.

Rüyada salıncakta sallanmak karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, kendisini işine vereceğine, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada kırık salıncak görmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, ayaklandıracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments