Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmeğe salça sürmek

Rüyada ekmeğe salça sürmek

Rüyada ekmeğe salça sürmek zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekmeğe salça sürmek gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri sağlamadan önce, karşı tarafın istediği şeylere gerçekten ihtiyacı olup olmadığını araştırmalısınız.

Rüyada ekmeğe salça sürmek kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüze salça sürmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada salça ekmek yemek beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, büyük atılımlar yapacağına, çok büyük yenilikler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekmeğe salça görmek eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine delalettir.

Rüyada salçalı ekmek yediğini görmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına delalettir.

Rüyada salçalı ekmek yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, o işten ekmek yiyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı salça görmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, adını herkese duyuracağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada salça istemek duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, ele geçen kazancın artacağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments