Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine salça vermek

Rüyada birine salça vermek

Rüyada birine salça vermek kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, rızkın ve kazancın artacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine salça vermek gördüyseniz:

  • Gelişmelerin hızına ayak uyduramadığınız için olaylar öncelikle size hoş olmayan sürprizler gibi geliyor.

Rüyada acı biber salçası görmek yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, azap çektiğine delalettir.

Rüyada salça yemek elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada salçalı ekmek yediğini görmek yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına delalettir.

Rüyada biber salça görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, kendisi ile gururlanacağına, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada ekmeğe salça görmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına delalettir.

Rüyada kırmızı biber salçası görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada salça kaynattığını görmek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine işarettir.

Rüyada salçalı yumurta görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments