Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salça görmek

Rüyada salça görmek

Rüyada salça görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine işaret eder.

Rüyada salça gördüyseniz:

  • Sadece, akşamüstüne doğru saatlerde, ikili ilişkilerde ufak tefek gerginlikler yaşanabilir.

Rüyada salçalı pilav pişirmek elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine yorulur.

Rüyada salça almak hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına tabir olunur.

Rüyada salça yediğini görmek kafasının sakinleşeceğine, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı biber salçası yapmak kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada kurtlanmış salça görmek huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada domates salçası yemek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada yüze salça sürmek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine rivayet eder.

Rüyada salça dökmek aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, atılan adımların zarar vereceğine, bunalıma gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments