Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salça yediğini görmek

Rüyada salça yediğini görmek

Rüyada salça yediğini görmek parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine işarettir.

Rüyada salça yediğini gördüyseniz:

  • Belli konularda ilerlemenize yardım edecek kişilerle daha önceden tanışmıştınız.

Rüyada salçalı ekmek yediğini görmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada salça yediğini görmek sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, gidilecek yönün belirleneceğine delalettir.

Rüyada bozuk salça görmek hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı biber salçası yapmak rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada salça satmak başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına delalet eder.

Rüyada salça biber görmek hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına işaret eder.

Rüyada salça istemek hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine işarettir.

Rüyada salçalı makarna yemek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments