Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salça almak

Rüyada salça almak

Rüyada salça almak aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, maddi yükünün artacağına, onu yalnız bırakmayacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin sarpa saracağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada salça almak gördüyseniz:

  • Yakında, sizin için en önemli şeyi belirledikten sonra daha rahat ilerleyebileceksiniz.

Rüyada birinden salça almak sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, acı veren durumların vuku bulacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine yorulur.

Rüyada kutuda salça görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada ekmeğe salça görmek doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, kişinin başına kötü bir olay geleceğine yorulur.

Rüyada salçalı bulgur görmek sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, yenileneceğine ve can bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada salçalı bulgur pilavı görmek kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada salça yaptığını görmek kulluk derecesinin artmasına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada salçalı pilav görmek büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına rivayet eder.

Rüyada salça kaynattığını görmek çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, çok daha fazla adım atacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments