Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salatalık yerken görmek

Rüyada salatalık yerken görmek

Rüyada salatalık yerken görmek dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, servet sahibi olacağına inanılır.

Rüyada salatalık yerken gördüyseniz:

  • Resmi kuruluşlarla ya da kurumsal firmalarla ilgili konularda veya seyahatler esnasında ertelemeler ya da aksilikler yaşanabilir.

Rüyada salatalık yerken görmek elinin de bolluk ve bereket göreceğine, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, maddi kolaylığa ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin salatalık verdiğini görmek rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kasada salatalık görmek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabak salatalık görmek bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, üzerindeki kötü imajı sileceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada salatalık kabuğu görmek kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına delalet etmektedir.

Rüyada bozuk salatalık görmek elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasından salatalık almak tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğine salatalık vermek sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments