Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pazarda salatalık görmek

Rüyada pazarda salatalık görmek

Rüyada pazarda salatalık görmek dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete işaret etmektedir.

Rüyada pazarda salatalık gördüyseniz:

  • Bazı evrakların üzerinden geçmemeniz durumunda önemli detayları atlayabilirsiniz.

Rüyada pazardan salatalık almak rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, rahat bir nefes alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada pazarda salatalık görmek çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına işaret eder.

Rüyada salatalık suyu içmek ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil biber ve salatalık görmek keyfin ve ağız tadının kaçacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada salatalık bitkisi görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine işaret eder.

Rüyada dalından salatalık toplamak kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına yorulur.

Rüyada salatalık soyup yemek rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada birinin salatalık verdiğini görmek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, sağlığın da bozulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments