Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksı çalmak

Rüyada saksı çalmak

Rüyada saksı çalmak rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, kötülüklere gözünü kapatmaya, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saksı çalmak gördüyseniz:

  • Yer değişimi veya belli bir arkadaşlık ilişkiniz kanalıyla farklı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada saksıda çiçek çalmak işinin gücünün de rast gideceğine, en yüksek makamlara oturacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına tabir olunur.

Rüyada saksı çalmak edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada içi toprak dolu saksı görmek müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, kendi işinin patronu olunacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine delalettir.

Rüyada saksıya dikmek evliliğinde mutlu olacağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada saksıda fesleğen görmek rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada saksı çiçek görmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına yorulur.

Rüyada saksıda yeşil yapraklı çiçek görmek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, bütçesinin genişleyeceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada saksıda pembe çiçek görmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, önemli bir makama terfi alacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments