Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksı değiştirmek

Rüyada saksı değiştirmek

Rüyada saksı değiştirmek içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, kazançlı adımlar atılacağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına alamet eder.

Rüyada saksı değiştirmek gördüyseniz:

  • Yeni bir tanışma olacak.

Rüyada saksının toprağını değiştirmek gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, kendi bildiğini okuyacağına, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiçek saksısını değiştirmek duaların ve tövbelerin kabul olacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına alamet eder.

Rüyada çiçek saksısı değiştirmek verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine delalettir.

Rüyada saksı değiştirmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına yorulur.

Rüyada saksıya bitki dikmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine delalet eder.

Rüyada saksıda süs biberi görmek kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine alamet eder.

Rüyada saksıda yeşil çiçekler görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine yorulur.

Rüyada saksı içinde çiçek görmek çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, rütbesinin artacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments