Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakin bir deniz görmek

Rüyada sakin bir deniz görmek

Rüyada sakin bir deniz görmek dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, üzüntü duyacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına alamet etmektedir.

Rüyada sakin bir deniz gördüyseniz:

  • İlginin ötesinde başka şeyler yapma fırsatınız olacak.

Rüyada sakin bir deniz görmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizi sakin görmek neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sakin denizde yüzmek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada sakin temiz deniz görmek iş sahibi olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sakin kedi görmek çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına inanılır.

Rüyada sakin okyanus görmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine rivayet eder.

Rüyada köpeği sakinleştirmek yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada sakin olmak saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments