Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakin kedi görmek

Rüyada sakin kedi görmek

Rüyada sakin kedi görmek huzura kavuşacağına, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, saygınlığını yitireceğine, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, afiyete ereceğine, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, zorlukların ortadan kalkacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine alamet eder.

Rüyada sakin kedi gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerde bulunmanız, taleplerinizi dile getirmeniz durumunda hayatınızda olumlu değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada sakin kedi görmek diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına delalettir.

Rüyada köpek sakinleştirmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine alamet eder.

Rüyada sakin olmak sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, moral olarak çok iyi hissedeceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına alamet eder.

Rüyada sakin denizde yüzmek kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, çok rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Rüyada denizi sakin görmek büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sakin boğa görmek kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına alamet eder.

Rüyada sakinleştirici içmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına delalettir.

Rüyada birini sakinleştirmek umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments